e3f1addf
TN-2
TN-1

NAHA MILIH KAMI?

Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.

USB-Type c

Rangkay produk

TUSB-Tipe c

Industrial Cable

Rangkay produk

Kabel Industri

TENTANG KAMI

Dunya Anu Jelas
Endah kahirupan urang, langkung bagja.

Dongguan TL- LINKElectronic Technology Co., Ltd. Didirikeun taun 2003, mangrupikeun produsen profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa kabel sareng seueur jasa sumber anu aya hubunganana. Pabrik kabel OEM ODM, Urang ogé tiasa ngarobih produk pikeun sarat anjeun, sapertos ngadamel LOGO sareng desain bungkus anjeun, sareng ayeuna kami nawiskeun sajumlah produk ODM merek Éropa, kami parantos lulus sertipikat ROHS REach IS09001 CE FCC EMC.

KATEGORI PRODUK

Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.