Tentang Kami

Tentang Kami

banner1

saha kami?

Lokasina di Gedong 4, Jalan Yuning Kalér, Zona Industrial Yuning, Kota Hengli, Kota Dongguan Cina.

Didirikeun taun 2003, mangrupikeun produsen profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa kabel sareng seueur jasa sumber anu aya hubunganana.

Perusahaan kami 10 taun pabrik kabel OEM ODM panarjamah, Kami ogé tiasa ngarobih produk pikeun sarat anjeun, sapertos ngadamel LOGO sareng desain bungkusan anjeun, sareng ayeuna kami nawiskeun sajumlah produk ODM merek Éropa, sapertos Warwick. FAME (TOKO MUSIK), Justin, HEDD. KLOTZ sareng anu sanésna, ogé mérek Inggris sareng Jepang.

Kami ogé departemen penjualan pedalaman Taiwan Dailywell switch pabrik, kami utamina ngajual slide switch, toggle switch, rotary switch, LED push button switch, micro switch, metal switch, tact switch, seueur switch anu sanés sareng sajabana.

Naon Anu Urang Laksanakeun?

kami parantos lulus sertipikat RoHS ngahontal IS09001 CE FCC EMC.

Kami gaduh sababaraha patén penemuan sareng patén-patén utiliti sareng sababaraha mérek anu kadaptar.

Ngajual saé di sadaya kota sareng propinsi di sekitar Cina, produk kami ogé diékspor ka nasabah di nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Wétan Tengah, sareng sajabana.

Kami ogé ngabagéakeun mesen OEM sareng ODM. Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, wilujeng sumping ngobrol ka pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun.

abouts

DongGuan TL-LINK Éléktronik Téhnologi Co., Ltd. Perusahaan kami 10year kabel profesional OEM / Pabrik ODM, sareng langkung ti 13 taun ngalih tim penjualan.

Naha Pilih kami?

1. Kami produsén aslina kalayan langkung ti 10 taun pangalaman OEM anu tiasa nyayogikeun anjeun harga kalapa, kualitas luhur sareng pre-sale sareng layanan purna jual.

2. 15- 20 dinten saatos pikeun konfirmasi produksi urutan. 

3. jaminan kualitas sami Q'ty kabel anu alus kompensasi ngalawan anu goréng sama Q'ty.

Lalajo Kami dina Aksi

Dongguan TL- LINKElectronic Technology Co., Ltd. Didirikeun taun 2003, mangrupikeun produsen profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, diobral sareng jasa kabel sareng seueur jasa sumber anu aya hubunganana. Csanggup pabrik OEM ODM, Kami ogé tiasa ngaropea produk pikeun sarat anjeun, sapertos ngadamel, LOGO sareng desain bungkus anjeun, sareng ayeuna kami nawiskeun sababaraha produk ODM merek Éropa, kami parantos lulus ROHS ngahontal IS09001 CE FCC EMC sertipikat.

Kami pabrik kabel profesional,pabrik urang ngahususkeun dina ngahasilkeun seueur audio, kabel video sareng kabel.

Produk utami nyaéta: Kabel optik Digital Kabel Instrumen Profesional, Kabel Gitar, Kabel Amplifier Daya Xlr Carnon, Kabel Campur, Kabel Mikropon, Kabel Piano Listrik, Kabel VGA, Kabel HDMI, Kabel USB, kabel DVI, Kabel TYPE-C, Kabel TV, Kabel audio AV, Kabel DP, Kabel D-SUB. RS232 jsb ..., Ogé wilujeng sumping kabel ODM sareng OEM.

about us2

Téknologi, produksi sareng uji coba saklar

Kami ogé departemen penjualan pedalaman Taiwan Dailywell switch pabrik, kami utamina ngajual slide switch, toggle switch, rotary switch, LED push button switch, micro switch, metal switch, tact switch, seueur switch anu sanés sareng sajabana.

DSC01362
DSC01361
DSC01340
DSC01338
DSC01354
DSC01334
DSC01323
DSC01316
DSC01312
DSC01311
DSC01310
DSC01304
DSC01401
DSC01400
DSC01398
DSC01397
DSC01376
DSC01375
DSC01374
DSC01373

Tembongkeun

show3

2018-10 adil Shanghai

1 (3)
1 (4)
1 (1)
1 (37)
1 (40)

Sértipikasi

CE
FCC
HDMI Adopter Certificate Master 2017_01_02d