Kabel Audio sareng Video

  • Jack 3.5mm Audio Extension Cable Wire Gold-Plated Aux Cord AUX Cable

    Jack 3.5mm Audio Extension Cable Kawat Emas-Dilapis Aux Cord AUX Cable

    Panyambungna: 3.5mm Stereo Jalu

    Panjang Kabel: Kira-kira 1m

    Warna: hideung, bodas, beureum, biru-biru. punten nyarios warna anu anjeun pikahoyong dina urutan atanapi bakal dikirim sacara acak.

    (CATETAN: Warna gambarna ngan ukur pikeun réferénsi! Punten nyandak produk asli salaku standar, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun!)

    Kotak Asli: Henteu

    Perhatosan: Ukuran tiasa janten sakedik kalepatan kusabab béda batch produk, atanapi pangukuran tangan;

    Warna tiasa sakedik bénten kusabab monitor. Punten nyandak produk asli salaku standar, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun!

    1 x 3.5mm Jalu pikeun Kabel Audio Jalu

  • Gold Plated Auxiliary Spring Braided Male to Male AUX Car 3.5mm Audio

    Emas Plated Auxiliary Spring Braided Male to Male AUX Car 3.5mm Audio

    1. 100% Anyar Anyar sareng Kualitas Tinggi

    2. 3.5mm logam tungtung emas nilon dikepang kabel audio aux 3.5mm jalu ka lalaki

    3. Kasaluyuan sareng sadaya panganteur audio 3.5mm

    4. Perlindungan 12 Bulan

    5. anjeun tiasa nganggo dina pamuter CD, komputer, TV, sadaya jinis pamuter, sadaya jinis sélulér, MP3 sambung spéker atanapi kabel audio mobil aux

    6. Sambungkeun Laptop ka Speaker, terasrasakeun sora alam

  • 1M 2A Type C USB data Cable USB 3.1 Data Cable Type c 3.1 cable

    1M 2A Type C USB data Cable USB 3.1 Data Cable Type c 3.1 kabel

    Cocog sareng sadaya alat nganggo colokan USB Type C

    Fungsi ngeusi batre sareng Sync nganggo colokan Terbalik

    Kabel Super lemes sareng Anti Tangle

    Kontak berlapis emas tahan ka korosi pikeun kabel anu langkung awét

    Muka reséptak: ~ 8.3mm * ~ 2.5mm

    Durability: 10.000 siklus

    Ningkatkeun fitur mitigasi EMI sareng RFI

    Kapasitas pangiriman listrik: 2A pikeun kabel Standar

    Desain lengkep-Disaluyukeun pikeun desain produk anu muncul

    Ukuran leutik anu langkung alit-Sarua sareng ukuran USB 2.0 Micro-B

    Ngaronjatkeun kagunaan-orientasi colokan dibalikkeun & arah kabel

    Ngarojong ngecas kakuatan scalable

    Kahareupna Scalability-Dirancang pikeun netepkeun kabutuhan kinerja USB kahareup

  • 1.8m 15m 1080P Male to Male Female 15 Pin VGA To VGA Cable

    1.8m 15m 1080P Jalu ka Jalu Awéwé 15 Pin VGA Ka Kabel VGA

    Screw-in kabel VGA kalayan input jalu 15-pin sareng output

    Ngarojong resolusi dina 800 × 600 (SVGA), 1024 × 768 (XGA), 1600 × 1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920 × 1200 (WUXGA), sareng kanggo monitor LCD sareng LED résolusi tinggi

    Ari VGA dirékayasa kalayan konektor relief galur anu dibentuk pikeun daya tahan, tatangkalan cekelan pikeun gampang dicolokkeun sareng dicabut, sareng sekrup anu dikencét ku ramo pikeun sambungan anu aman

    Panyambung emas-dilapis; 100% konduktor tambaga bulistir

    Tautan komputer anu dilengkepan VGA kana tampilan naon waé kalayan port VGA 15-pin