Kabel Data Komputer Desktop Laptop kabel Extension USB

Kabel Data Komputer Desktop Laptop kabel Extension USB

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

Jenis Kabel penyambung USB AM-AF
Anggo Pamuter MP3 / MP4, Kaméra, Telepon Handphone, KOMPUTER, pikeun android, Printer, Scanner, Mobil, IOS
Ngaran mérek Saikang
Jumlah Modél OTG9
Tempat Asalna guangdong, Cina
USB Tipe JENIS-C
Panyambung USB 2.0 Panyambung, USB 3.0 Panyambung
Kondéktor Tambaga Tinned
Barang Kabel USB, kabel USB tipe-c
Panyambung Konektor USB 2.0, Nikel Plated, JENIS C
Nami usb3.0 / usb2.0 bikangna pikeun ngetik c otg kabel
Warna Hideung
OD 4.0mm
Anti interference 10-30m with signalamplification

Panjelasan Produk

Inti konduktor tambaga, kalayan lapisan palindung aluminium foil Mylar, anti gangguan

Tipe anti gangguan 1-10m kalayan cincin magnetik

Anti gangguan 10-30m sareng sinyalamplifikasi

USB extension cable

Inti tambaga kaléng

Inti tambaga tin, anu langkung luhur tibatan tambaga, henteu ngan ukur tahan résistansi oksidasi anu kuat, tapi ogé maénkeun kamampuan conductive na pikeun mastikeun pangiriman anu langkung stabil

Transmission without distortion

Transmisi tanpa distorsi

Panguat sinyal sareng transmisi garis data standar tinned tanpa distorsi

USB2.0 signal amplification extension line

Garis penyuluhan amplifikasi sinyal USB2.0

Konduktor tambaga, anti gangguan

Inti tambaga
Cincin magnét anti gangguan
Nyolok sareng muter
Kalayan chip panguat

High speed

Gancang

Pangiriman gancang-gancang ngabantosan ngirangan gangguan anu leres sareng pangiriman datatrans speed

Design principle

Prinsip desain

Penampilan anu saé, pamakean moreconvenient, desain busur, minuhan prinsip desain tégolémik

Anti interference, plug and play

Anti gangguan, nyolok sareng muter

Minuhan sarat transmisi jauh

Transmission without distortion

Transmisi tanpa distorsi

Langkung tahan kana colok andororo

Signal full

Sinyalna pinuh

Majarkeun kartu jaringan nirkabel tina jandéla pikeun nyambungkeun

More devices for long distancetransmission

Langkung alat pikeun jarak jauh

Kartu jaringan nirkabel kartu jaringan kaméra printer tikus 3G


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.