Emas Plated Auxiliary Spring Braided Male to Male AUX Car 3.5mm Audio

Emas Plated Auxiliary Spring Braided Male to Male AUX Car 3.5mm Audio

Pedaran pondok:

1. 100% Anyar Anyar sareng Kualitas Tinggi

2. 3.5mm logam tungtung emas nilon dikepang kabel audio aux 3.5mm jalu ka lalaki

3. Kasaluyuan sareng sadaya panganteur audio 3.5mm

4. Perlindungan 12 Bulan

5. anjeun tiasa nganggo dina pamuter CD, komputer, TV, sadaya jinis pamuter, sadaya jinis sélulér, MP3 sambung spéker atanapi kabel audio mobil aux

6. Sambungkeun Laptop ka Speaker, terasrasakeun sora alam


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

Gold Plated Auxiliary Spring Braided Male to Male AUX Car 3.5mm Audio
Jenis COAXIAL, Kabel Audio
Ngalindur Non-Shielded
Jenis kelamin Jalu-Jalu
Nami 3.5mm Kabel Audio
Ngaran Produk 3,5 mm Jalu pikeun Jalu Stereo Audio Aux Cable
Panjangna Pamundut Palanggan
Fungsi Pangiriman Audio
Pamakéan Headphone Smartphone MP3 Pamaén Mobil Stéoos sareng seueur deui
Parameter Detil
Modél  Kabel Audio Bantu Mobil Stéréo
Bahan-bahanna  Lapisan nilon dilapis luar, konduktor tambaga bébas oksigén murni
MOQ  2 pcs, Pesenan sampel ok
Warna  Héjo, Bodas, Konéng, Biru, Pink, Oranyeu, biru tua, Beureum, Hideung, Ungu
Sarat pamayaran Jaminan Perdagangan; Alipay; Paypal; T / T; Transfer Bank; Persatuan urang Barat.
Pakét kalayan kantong OPP (upami anjeun peryogi paket ritel, mangga ngahubungan kami pikeun detil)
Waktos pangiriman dina 1-3 dinten damel saatos nampi pamayaran
Sampel Nawiskeun Sampel Gratis, (tapi conto angkutan barang kedah dibayar)
OEM / ODM OEM / ODM nampi

oksidasi Resisiantdurabe & Résistansi Abrasi

Cangkang Tembaga Alloy
Tékstur anu saé sareng rasana panangan
Teu sieun abrasi sadidinten

oxidation Resisiantdurabe & Abrasion Resistance

Ngarasakeun waktos aionis anjeun

Enjoy your aione time

Langkung stabil tibatan Bluetooth

Endue lossless, bébas noise, high-fidelityaudio pangalaman

More Stable Than Bluetooth

Langkung Merdu Ti CD

36 kawat tambaga murni kalayan plating Pérak tingkat sampling dugi ka 24 bit / 192KHZ

More Melodious Than CD

Pangiriman Tinggi, Ribut Rendah

Séng Paduan Logam, shelmore awét

Jaket nilon dikepang
nyayogikeun panyalindungan tambahan
pikeun ngahindaran karusakan béngkok

24k 15U konektor berlapis emas
pikeun sora anu langkung stabil sareng murni

stereo t (4)

Durablity Luar Biasa

kevlar Penguatan Méré Kakuatan Tarik Raheut

Incredible Durablity

Pertandingan Idéal pikeun Alat Audio Pangénggalna

An Ideal Match for the Latest Audio Devices

Cocog sareng sadaya alat audio kalayan 6. Alat 35mm

Compatible with all audio equipmenwith 6 . 35mm devices

Sambungkeun laptop kana spéker

Ngalaman sora live

Connect the laptop to the speaker

Eureun Kawat Rusak

Kapas bolong dikepang, ucapkeun pami robih perobihan kawat

Stop Broken Wire
Cabo-de-udio-pr-tico-dur-vel-3-5mm-banhado-a-ouro-plugue-macho-para-macho.jpg_Q90.jpg_.webp (4)

Aplikasi

Multimedia

Ngepak

Polybag

Diaméter luar

3.5mm

Warna Panyambung

Emas

Jinis Panyambung

Stereo

Ngalindur

Kepang

Jenis kelamin

Jalu-Jalu

Jaket

Pvc, pvc + nilon bolong (opsional)

Status Produk

Simpenan

Kondéktor

Nikel Plated

Telepon nyambung ka Headphone

Ngarasakeun musik & navigasi

Phone connect To Headphone

Telepon nyambung ka Stéroid Mobil

Enioy musik & navigasi

Cocog Pikeun Posisi Pelabuhan Aux Sakumaha Dihandap ieu:

Konsol tengah
Kotak setangan kendali pusat
Kotak panyimpenan

Phone connect To Car Stereo

Ngarasakeun waktos nyalira anjeun

Hayu musik maca dunya anjeun

Enjoy your alone time

Tanpa Noise Ayeuna

Desain ganda terlindung Épéktip taméng ngalawan gangguan éléktromagnétik

Inti dilapis perak
Tameng lawon konduktif
Tameng tambaga tinned

Without Current Noise

Naon Tekstil Konduktif?
Kaén konduktif nyaéta lawon serat (umumna dianggo polyestercloth) salaku substrat.
Bisa dipaké pikeun kalibet dina éléktronik, industri IT éléktromagnétik.

Ngaran Produk

Kabel Audio Bantu Mobil Stéréo

Warna

10 Kelir

Panjangna

3.5mm

Garansi

12 Bulan

MOQ

2 Pcs

Merek

Bvanki

Bahan

Lapisan nilon dilapis luar, konduktor tambaga bébas oksigén murni

Pakét

Kantong Poli

Fungsi

Mindahkeun Audio

Carro-aux-cabo-1m-n-ilon-jack-cabo-de-udio-3-5mm-a-3-5mm-aux.jpg_Q90.jpg_.webp (1)
stereo t (2)
Carro-aux-cabo-1m-n-ilon-jack-cabo-de-udio-3-5mm-a-3-5mm-aux.jpg_Q90.jpg_.webp (3)

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit

 Item tunggal

Ukuran paket tunggal

 5X4X3 cm

Beurat kotor tunggal

 0,018 kg

Jenis Paket

Jalan Paket 

1. Standar Packing biasana dina bungkus ageung ku kantong plastik normal atanapi kantong gelembung; teras dina bungkus karton;

2. Paketétét ditampi, upami anjeun peryogi, mangga kontak kami pikeun detil;

Bungkus 3.Customised sayogi.

Waktos prosés:

Jumlah (Unit) 1 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 5 7 10 Pikeun disawalakeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.