• 1 Pc 1.8M Simple Guitar Accessory Male To Male Guitar Adapter Cable Stereo Male To Male Adapter Cable

    1 Pc 1.8M Gitar Sederhana aksésori Lalaki Pikeun Jalu Adaptor Guitar Adaptor Stéréo Jalu Pikeun Jalu Adaptor Kabel

    Desainna masuk akal, propésional sareng praktis, tujuanna pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman anu langkung saé. Éta tiasa dianggo dina sababaraha waktos, sapertos di bumi, pesta, pagelaran sareng seueur deui. Entong ragu nyandak éta ka imah!

  • Guitar Cable Guitar Cable Wholesale 3m 5m 10m Guitar Instrument Cabl

    Kabel Gitar Cable Gitar Grosir Grosir 3m 5m 10m Guitar Instrument Cabl

    Jenis: COAXIAL, Kabel Audio
    Ngajagaan: Henteu- Dipayungan
    Jenis Kelamin: LALAKI- Jalu
    Ngaran: 3.5mm Audio Cable
    Ngaran produk: 3,5 mm Jalu pikeun Jalu Stereo Audio Aux Cable

  • XLR Microphone Cables 25 ft 6 Packs Braided – Premium Balanced XLR Male to Female DMX MIC Cable 6feet, Black or Colorful

    Kabel Mikrofon XLR 25 ft 6 Bungkus Dikepang - XLR Seimbang Premium Lalaki ka Awéwé DMX MIC Cable 6feet, Hideung atanapi Warni

    1. Panyambungna duanana XLR jalu sareng bikang tina set kabel XLR ieu kalayan 6 warna-sapatu anu béda, gampang dibédakeun sareng dilacak.
    2. Design Desain Husus pikeun》 6 bungkus kabel XLR ieu sareng tameng ganda tina foil sareng tambaga, didesain khusus kanggo syarat aplikasi kontrol audio sareng DMX 512. 110+ OHM, 21 gauge.
    3. 《Sora Alam》 Lo-Z saimbang pangiriman Hi-Fi antara XLR lalaki sareng awéwé. Teu bising sareng rugi kanggo sora kalayan jelas pisan. Teu aya gangguan, strobing atanapi kedip-kedip pikeun lampu.
    4. 《10 Kali Langkung awet》 Tali PVC fleksibel lemes kalayan lengan baju jalinan kualitas luhur, 10 * langkung awét tibatan kabel normal, umur langkung lami tibatan kabel nilon normal. Lint sareng fluff Gratis.
    5. 《Konektor Gratis Statis》 Konektor XLR Premium tina statis gratis, kalayan dilapis pérak 3 pin, gampang dicolok, pasang sareng konci padet.
    6.FOR LIVE SOUND & Recording: XLR jalu ka kabel mikropon awéwé pikeun rékaman studio sareng live live 3 PIN CONNECTORS: Zinc alloy konektor 3-pin sareng nickeling
    7.DURABLE & FLEXIBLE: Perumahan logam pelindung sareng jaket PVC 6.0mm fleksibel
    8. TRANSMISI JELAS: konduktor Sadaya-tambaga sareng tameng spiral tambaga jero pikeun ngirangan gangguan sora
    9. DESAIN PLUG & MAIN: Gampang nganggo sistem PA, XL, sareng alat-alat sora anu cocog sareng XLR

  • TOP gold plated 6.35mm to 6.35mm TRS Audio Guitar Lead Nylon Braided Jack Instrument Cable

    TOP emas dilapis 6.35mm dugi 6.35mm TRS Audio Guitar Lead Nylon Braided Jack Instrument Cable

    Colokkeun sareng Puterkeun】 Professional Stéréo Plugs , Gold Plated Premium 6.35mm Jack 1/4 ″ TRS Cable, kabel ieu ngagaduhan desain konektor TRS 1/4 ″. Idéalna dianggo pikeun nyambungkeun alat-alat audio pro sareng DJ sapertos monitor studio, mixer, amplifier sareng alat anu sami
    Hi-Fi Sound Quality】 24k konektor berlapis emas, inti kawat pérak murni, cangkang tambaga murni anu nyayogikeun kinerja anu dipercaya sareng ngirangan leungitna sinyal
    Superb Fit】 Jalu ka aux cord lalaki tiasa dianggo sampurna pikeun sadaya alat sareng jack aux jack standar 6.35mm sareng port aux-in
    Luar Biasa Tahan】 15000+ umur hirupna tikét & jaba nilon dikurung dua kali ngajantenkeun kabel audio nambihan katahanan sareng bébas kusut
    Naon Anjeun Kéngingkeun Cable Nylon Braided 3M / 10Ft JSAUX Premium Auxiliary Audio Cable, nyandak anjeun kanikmatan musik anu luar biasa.

  • 1/4 Inch Right Angle to straight Instrument Cable, Nickel plated Electric Guitar Cord and Amp Cable – Low Noise Bass braided jacket Guitar Cables

    1/4 Inci Angle Katuhu kana Cable Instrumen lempeng, Nikel dilapis Tali Gitar Listrik sareng Kabel Amp - Noise Low Bass Jalinan Jaket Kabel Gitar

    Tipe Konektor : 1/4 Ts Mono Produk Panjang : 10 kaki / Warna Produk khusus : Bahan kustom : Produsen bebas oksigén : TL-Line Oversize : 6.0MM Produk Beurat : 206g Jumlah modél barang : TL-001 1. [ Low Noise High Fidelity] tali gitar nyiruan anyar kalayan konduktor pusat bébas tambaga-oksigén 22AWG nyayogikeun transfer sinyal anu ditingkatkeun, bahan insulasi PVC sareng tameng dobel tambaga anu kapadetan tinggi nyayogikeun ...