GX12 GX16 GX20 Aviator Panyambung Adat Kibor Kabel Adat Kabel Aviation

GX12 GX16 GX20 Aviator Panyambung Adat Kibor Kabel Adat Kabel Aviation

Pedaran pondok:

Pakét: Polybag

Diaméter luar: 5.5mm

Warna Panyambung: Hideung

Jenis Panyambung: DB

Ngalindingan: Dikepang

Jenis Kelamin: Lalaki- Awéwé

Jaket: PVC


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

Db 9 Rs 232 Rs 232 Cable Customize High Quality DB 9 RS 232 TO DB 26 Cable Male To Male Connector Cable For Industrial Equipment br
Panjangna Disaluyukeun
Jinis panyambungna kabel db9 rs232 
Panyambung Jalu-feMale
Panjangna Pamundut Palanggan
Pakét Kantong Poli
Pamakéan Monitor / Proyék / PC / DVD / Notbook
Bahan Jaket Bahan Pvc
Jinis Panyambung DB9 / DB15
Panutup kami PVC
Cocog pikeun  3310G / 3320G-E10 / 3320G / 3320-E10 / MS 4980
Persiapan kabel Trimmings, Stripping, Timah palapis, Shielding, Twisting
Waktos pangiriman 7 dugi 10 dinten

Jenis:

Kabel Audio, Twisted Pair, Video Data Transmission, kabel komputer

Aplikasi:

KOMPUTER, Pamuter DVD, HDTV, TÉTOM HOMÉ, Multimedia, Monitor, Proyéktor, Kaméra, Lianna

Paking:

Polybag

Diaméter luar:

5,5mm

Warna Panyambung:

Hideung

Jenis Panyambung:

DB

Tameng:

Kepang

Jenis kelamin:

Lalaki-Awéwé

Jaket:

PVC

Status Produk:

Simpenan

Konduktor:

Tambaga Bareu, Nikel Plated

Ngaran Produk:

Pabrik RS232 DB 9 PIN dual lock screw Application pikeun komputer hdtv

Panjangna:

1.2m

Kecap konci:

HDTV DB 9 PIN

Fungsi:

Teater Bumi

Garansi:

12 Bulan

Dukungan:

4k 2k 1080p 3D

Pakét:

Kantong Poli

Bahan Jaket:

Bahan Pvc

OD:

5,5mm

Nomer PIN:

9

Desian tina pangalaman pangguna

Desain colokan ergonomis, detil meunang corétan ramo klasik, pikeun anjeun nyiptakeun kabel serial anu gampang dianggo

Db 9 Rs 232 Rs 232 Cable Customize High Quality DB 9 RS 232 TO DB 26 Cable Male To Male Connector Cable For Industrial Equipment b

Standar industri pikeun prosés nikel nikel

Sambungan langsung 9-pin extension port serial, jalu pikeun transmisi-speed tinggi bikangna protokol port serial RS232

Db 9 Rs 232 Rs 232 Cable Customize High Quality DB 9 RS 232 TO DB 26 Cable Male To Male Connector Cable For Industrial Equipment br

Colokan langsung gampang sareng muter

Éta tiasa dianggo pikeun nyambungkeun komputer sareng port sénal ku peralatan porseries séri, sareng éta ogé cocog pikeun panggunaan nambahan port banting USB

Easy direct plug and play

Interface platingprosessor

Teknologi panganteur plating nikel ningkatkeun anti-oksidasi gabungan, ngagaduhan umur jasa langkung lami, sareng langkung ngajamin transmisi sinyal

Db 9 Rs 232 Rs 232 Cable Customize High Quality DB 9 RS 232 TO DB 26 Cable Male To Male Connector Cable For Industrial Equipment a

Inti kawat 30awg

Dina urutan pikeun mastikeun pangiriman data, inti tambaga dipaké pikeun nyiptakeun, tanpa motong sudut, langkung merhatoskeun, ngan ukur pikeun pangalaman anu hadé

30awg wire core

Wengkuan aplikasi

Kalayan kasaluyuan tinggi, éta tiasa nyambungkeun sagala jinis alat sérial sapertos komputer sareng mesin kontrol pajak, alat mesin digital, PDA, modem, mesin kode bar, jst.

Scope of application

Jenis USB:

Standar

Bahan:

PVC, Tambaga Tin

Panyambung:

Nikel Plated

Jaket:

PVC

Status Produk:

Simpenan

Tameng:

Kepang

Konduktor:

Tambaga Tinned

Ngaran Produk:

kabel scanner barkod

Bahan Konduktor:

Tambaga

Fungsi:

Patalina Data Patuh & Muatan

Warna:

Hideung

Bahan isolasi:

PVC

Panjang kabel:

10CM nepi ka 10Méter

Aplikasi:

komputer

Garansi:

Saumur hirup

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit

 Item tunggal

Ukuran paket tunggal

 1X1X5 cm

Beurat kotor tunggal

 0,100 kg

Jenis Paket

Jalan Paket 

Kantong pe

Kamampuhan Suplai  50000 Potongan / potongan per Bulan

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 1001 - 3000 3001 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 10 15 25 Pikeun disawalakeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.