Kabel HDMI

  • Male to Male Gold Plated HDMI Cable

    Jalu ka Jalu Emas Plated HDMI Cable

    Inti kawat: tambaga bébas oksigén

    Materia gabungan: antar muka emas-dilapis

    Panutup: ramah lingkungan PV

    Kolor: silveS

    Bahan naraka: alloy aluminium

    Panjangna: Panjang khusus tiasa

    Tameng: jalangan + aluminium foil + kawat taneuh

    Garansi khusus: perbaikan korék api 1 taun

  • 18Gbps 60hz AOC Fibers HDMI Cable

    18Gbps 60hz AOC Serat Kabel HDMI

    HDMI Fiber Cable mangrupikeun jangkauan anu paling saing pikeun HDMI (4K2K60P subsampling 4: 4: 4/4: 2: 2/4: 2: 0) 10 bit solusi interconnection jero warna dina pasaran.

    Beda sareng kabel Serat HDMI anu sanés anu tiasa ngahontal 18Gbps leres sareng henteu tiasa ngadukung 4K @ 60Hz kalayan ngalaksanakeun 4: 4: 4, kabel urang tiasa sampurna ngadukung 4k @ 60Hz kalayan ngalangkungan 4: 2: 0/4: 2: 2 / 4: 4: 4.

    Ngarojong HDMI 2.0 Maksimum Data Rate 18.2Gbps kalayan beurat entéh, fleksibel sareng ultra-alit radius bending jangka panjang (30mm) kabel hibrid.

    Kalayan mesin optik canggih urang dipasang, HDMI Hybrid Cable ieu nyayogikeun integritas sinyal HDMI lengkep. Colokkeun sareng maénkeun, sareng teu aya daya éksternal anu diperyogikeun.

  • 4K UHD18Gbps Ultra slim  hdmi cable

    4K UHD18Gbps Kabel HDMI ultra langsing

    Sapertos sareng vérsi sateuacana, HD Video HDMI Cable 4k kompatibel ka tukang, sareng tiasa dianggo sareng kabel HDMI anu aya.

    Fitur bandwidth anu langkung luhur, sapertos pormat pidéo 4K @ 50/60 (2160p), bakal peryogi kabel HDMI High Speed ​​anu aya (Kategori 2 kabel). Hijina watesan kasaluyuan nyaéta ayeuna, teu aya bekel pikeun ningkatkeun alat HDMI 1.x kalayan fitur HDMI 2.0a. Kusabab set fitur anu ditingkatkeun anu anyar, naon waé konvérsi sapertos kitu bakal meryogikeun pembaruan hardware sareng / atanapi firmware. Pabrikan alat tiasa ngaleupaskeun paningkatan sapertos kitu dina waktos engké. Pariksa sareng pabrik alat-alat anjeun pikeun detil.