HUB & adaptor

  • 4K 1080P 3 Ports Auto 3×1 HDMI Switcher Box

    4K 1080P 3 Palabuhan Otomatis 3 × 1 Kotak Switcher HDMI

    Tombol volume kalayan saklar, produk tiasa dumasar kana kabutuhan pangguna pikeun ngendalikeun ukuran polumeu.

    Produk built-in chip kasatiaan luhur-kasatiaan, saluran kénca sareng katuhu sareng kaluaran headphone tiasa langsung ngajalankeun impedansi 8-300 ohm tina headset atanapi audio satelit.

    Dukung input optik digital kaluaran koaksial digital (digital optik kana digital koaksial)

    Ngadukung input koaksial digital kaluaran optik digital (digital koaksial kana serat digital)

    Dukung optik digital, koaksial kana kaluaran audio analog R / L 3.5MM.

    Input: optik, koaksial.

    Kaluaran: optik, koaksial, saluran R / L analog, audio 3.5mm analog.

  • HDMI to VGA Converter

    HDMI kana VGA Converter

    HDMI kana VGA Adapter sareng Audio Output Deskripsi Produk HDMI ka VGA converter, ngarobah sinyal HDMI digital kana video VGA analog, nyambungkeun alat HDMI anjeun ka monitor VGA anjeun, HDTV atanapi proyektor.

    Ieu seueur dianggo dina HDTV, EVD, HDVD, AMP, Home Theatre, DVD player, PS3, Xbox360, set-top box sareng sajabana.

  • Two-way intelligent HDMI2.0 switcher, two in and one out 4K*2K

    Dua arah saklar HDMI2.0 calakan, dua lebet sareng hiji kaluar 4K * 2K

    Saklar pinter dua arah ieu duanana nyaéta HDMI-in sareng one-out HDMI switch sareng hiji-in sareng two-out HDMI splitter. Splitter audio sareng video 4K definisi tinggi anu tiasa nyebarkeun dua port HDMI ti hiji port HDMI, atanapi switch audio audio sareng video definisi tinggi anu tiasa janten input ti dua port HDMI sareng kaluaran ti hiji port HDMI, nembus tombol-tombol di produk, anjeun tiasa sacara gampang Nyadar konversi antara saklar sareng distributor. Éta tiasa ngadamel sinyal HDMI tina kotak set-top TV definisi tinggi, pamuter DVD, proyektor D-VHS sareng alat HDTV anu sanés ngadistribusikaeun dua kaluaran sinyal HDMI anu sami sareng singkronisasi. Kaluaran sinyal saluran tunggal ku pangguna tiasa dihubungkeun sareng alat audio-visual sapertos proyektor definisi tinggi, DLP, sareng televisi definisi tinggi LCD dina waktos anu sami. Sareng éta sasuai sareng standar HDMI2.0, ngadukung fungsi 3D pérsi HDMI1.4, sareng kompatibel sareng protokol HDCP. Éta ogé tiasa ningalikeun kaluaran 3D ku 2160 piksel nangtung, sareng ngadukung alat 3D sapertos Blu-ray sareng PS3. Jantenkeun dunya 3D anu saé dina jangkauanana.