Kabel Industri

  • Db 9 Rs 232 Rs 232 Cable  DB 9 RS 232 TO DB 26 Cable

    Db 9 Rs 232 Rs 232 Kabel DB 9 RS 232 KA DB 26 Kabel

    1. Pabrikan abah kawat propésional pikeun otomotif, alat bumi, Éléktronik, kontrol industri, Peralatan Kaamanan, USB, médis sareng sajabina.

    2. Pabrik kami ngamimitian produksi ti 2006 taun kalayan 13 taun pangalaman produksi dina perdagangan ieu.

    3.We nampi desain ODM / OEM, ngabagéakeun kabel anu disaluyukeun ogé, iraha waé anjeun gaduh paménta, kami bakal ngawalon anjeun gancang sareng ngadugikeun harga anu pangsaéna pikeun kami.

  • GX12 GX16 GX20 Aviator Connector Custom Keyboard Cable Custom Aviation Cable

    GX12 GX16 GX20 Aviator Panyambung Adat Kibor Kabel Adat Kabel Aviation

    Pakét: Polybag

    Diaméter luar: 5.5mm

    Warna Panyambung: Hideung

    Jenis Panyambung: DB

    Ngalindingan: Dikepang

    Jenis Kelamin: Lalaki- Awéwé

    Jaket: PVC

  • M8 Aviator Connector Custom Keyboard Cable Custom Aviation Cable

    M8 Aviator Connector Adat Keyboard Cable Custom Aviation Cable

    1. Jenis Kelamin: Terminal Jalu & Awéwé

    2. Ukuran: M8

    3. Fungsi Nyambungkeun kabel / kabel

    4. Laju tahan cai: IP67

    Bahan Pur

    Cai / Minyak / Rendah Temp – résistansi

    Aman Ku Kawat Dilindung

    Bahan: Kuningan

    Warna: Hideung

    Oriéntasi: sudut lempeng atanapi Katuhu

    Pekuncén: Solder

    Kopling: Kopling Threaded

    Kategori: Jinis pin atanapi jinis Liang

    Dipaké: Kotak lampu luar, mesin Konstruksi, Alat produksi beusi sareng Baja, alat-alat listrik, Mesin pertambangan, mesin Kapal, alat-alat Otomatis, alat-alat produksi otomatis, Pemancar Suhu, Mesin Hidrolik, Sensor, klep Éléktromagnétik, Instrumén sareng méter, Pemancar tekanan, jst .

  • M12 Aviator Connector Custom Keyboard Cable Custom Aviation Cable

    M12 Aviator Connector Adat Keyboard Cable Custom Aviation Cable

    Jumlah kontak: 4; 5; 8

    Lcking systom: sekrup

    Temination: solder moulded- dina kabel

    Gauge kawat dina mm2: Max. 0.25mm2 (WAG 24)

    Shell ngajaga ion: IP67

    Operasi mékanis: > 100 Steckzyklen /> 100 Steckzyklen

    Suhu luhur: +85 ° C