Jack 3.5mm Audio Extension Cable Kawat Emas-Dilapis Aux Cord AUX Cable

Jack 3.5mm Audio Extension Cable Kawat Emas-Dilapis Aux Cord AUX Cable

Pedaran pondok:

Panyambungna: 3.5mm Stereo Jalu

Panjang Kabel: Kira-kira 1m

Warna: hideung, bodas, beureum, biru-biru. punten nyarios warna anu anjeun pikahoyong dina urutan atanapi bakal dikirim sacara acak.

(CATETAN: Warna gambarna ngan ukur pikeun réferénsi! Punten nyandak produk asli salaku standar, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun!)

Kotak Asli: Henteu

Perhatosan: Ukuran tiasa janten sakedik kalepatan kusabab béda batch produk, atanapi pangukuran tangan;

Warna tiasa sakedik bénten kusabab monitor. Punten nyandak produk asli salaku standar, hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun!

1 x 3.5mm Jalu pikeun Kabel Audio Jalu


Detil Produk

Tanda Produk

Kabel sambungan hack stereo audio kualitas luhur sareng konektor berlapis emas. Cocog sareng TV, DVD Player, CD Player, Speaker, kanggo iPod, Mp3 Player, PC, Tablet, kanggo iPad anu ngagaduhan jack audio 3,5mm.

Parameter

3 (2)

Jenis

COAXIAL, Kabel Audio

Ngalindur

Non-Shielded

Jenis kelamin

Jalu-Jalu

Nami

3.5mm Kabel Audio

Ngaran Produk

3,5 mm Jalu pikeun Jalu Stereo Audio Aux Cable

Panjangna

Pamundut Palanggan

Fungsi

Pangiriman Audio

Pamakéan

Headphone Smartphone MP3 Pamaén Mobil Stéoos sareng seueur deui

Longitud del estiramiento  aproximadamente 1,8 m / 6ft
Bahan  TPE
Konektor  3.5mm macho mesin 3.5mm
Peso del paquete  24g
Lista del paquete  1x3.5mm macho kabel macho de audio de primavera
mérek  nétral
modél  Kabel audio siku
Barang No.  025
Waktos ka pasar  2018
Jenis tina  Jalur Audio
Parabot anu lumaku  produk digital
Cabo-de-udio-3-5mm-para-jack-3-5mm-cabo-macho-para-macho-com-microfone-para.jpg_Q90.jpg_.webp (3)
Cabo-de-udio-3-5mm-para-jack-3-5mm-cabo-macho-para-macho-com-microfone-para.jpg_Q90.jpg_.webp (1)
3 (3)
3 (1)
Karajinan  Diasinan
Bahan inti  TPE
Bahan kawat  tambaga
produk Certified  ROHS
beurat produk  0,02 (KG)
Métode ngolah  Olahan OEM
Waktos pangiriman panggancangna  1- 3 dinten
tagihan  Henteu aya faktur
Daptar bungkusan  50 kantong
warna  Bodas Beureum Hideung
panjangna  1,8 méter
Platform hilir utama  ebay, Amazon, hoyong, AliExpress, stasiun mandiri, LAZADA
Dipasangkeun Pasangan  3.5mm KA 3.5mm
Aplikasi  Telepon
Diaméter luar  2.8MM
Warna Panyambung  Emas
Jinis Panyambung  Stereo
Ngalindur  Kombinasi
Jenis kelamin  Jalu-Jalu
Ngaran mérek  Pangiriman Gratis Eonline
Warna  Beureum / Bodas / Pangatur / Hejo / Biru / Ungu / Mawar
Fitur  Adaptor Audio
Kasaluyuan 3  kabel audio Gratis Pengiriman
Fungsi  Musik
sambung  adaptor audio
Pakét  kotak warna peryogi biaya tambahan
Bahan  Pangiriman Gratis PVC

Bungkusan & Pangiriman

Ngical Unit

 Item tunggal

Ukuran paket tunggal

 10X1X1 cm

Beurat kotor tunggal

 0,038 kg

Jenis Paket

Jalan Paket 

1. standar nyaéta bungkusan

2. Rincian Paket

** Kantong pe bodas

0.05usd / PCS

** Warna pe kantong

0,07usd / pcs

** Kotak Ritel Warna

 0.2usd / pcs


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.