Kabel Lightnlng

Kabel Lightnlng

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: Tl-line

Sertifikasi: CE

Panyambung: Kilat

Maksimum Ayeuna: 3A

Asalna: CN (Asal): Cina

Pakét: Poli / komisi

Fitur: MFi Certified

Panjangna: 1m / 2m / komisi

Warna: Beureum / komisi

Aplikasi: Kanggo Iphone


Detil Produk

Tanda Produk

Lightnlng Cable
Lightnlng Cable (1)
Lightnlng Cable (2)
Lightnlng Cable (3)

Parameter

Sateuacan urang rangkep, urang bakal gaduh tim pamariksaan kualitas profesional pikeun mariksa kualitasna kanggo anjeun, sareng produk anu henteu minuhan sarat bakal ditolak.

Upami anjeun nampi barang kalayan produk anu rusak, anjeun tiasa ngawartosan kami pikeun nyayogikeun anjeun jasa pangbalikan sareng bursa.

Salaku pabrik OEM, urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus pikeun propésional, kalebet Logo, warna, antar muka, bahan, sareng kualitas kawat anu béda, pikeun ngabantosan anjeun ngawangun mérek nyalira sareng ngarobih harga pikeun jinis konsumén anu béda-béda.

Anjeun tiasa nunjuk propaider ladén logistik pikeun nganteurkeun barang ka kami, sareng kami bakal masihan anjeun nomer logistik saatos kami ngirimkeun barang

Upami anjeun ngagaduhan sarat atanapi keraguan, Punten kersa ngawartosan Kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngajantenkeunana, Éta tiasa ngaapresiasi Upami urang tiasa ngajantenkeun hubungan bisnis.

Mindahkeun Data Gancang atanapi Ngecas: Mindahkeun data-gancang kana sadaya alat anjeun sareng mindahkeun data. Langkung gancang sareng ngahémat langkung waktos.

Kasaluyuanna kuat pisan, adaptasi sareng sagala jinis produk Iphone.

Desain: Desain sudut katuhu 90 derajat ngamungkinkeun anjeun maénkeun kaulinan bari ngecas, anu dirancang pikeun genah anjeun

Nyusun desain supados kabel anjeun kirang gampang diruksak, jaminan kualitas

Jaminan Kualitas henteu nyusahkeun mesin

Siku dobel kompak awét awét saderhana sareng inovatif desain 90 siku siku terus direngkuh sareng awét.

Inti pamutahiran gancang pisan cere tambaga murni tembaga , Ngurangi memori sareng ningkatkeun tingkat konvérsi

Ngecas chip pinter henteu ngarugikeun mesin

Penguat siku tahan awét Interface anu dua kali sareng awét ku umur panjang.

Témbok Kabel Nyata

25cm

Kabel Tambahan Pikeun Bank Daya

Extra Cable For Power Bank
1M Length

1M Panjang

pikeun Muatan Harian

2M

Ngecas merenah

2M

Siku dobel kompak awét pisan

Desain siku anu saderhana sareng inovatif 9 ° teras-teras direngkog sareng awét

Compact double elbows are very durable

Inti pamutahiran gancang pisan

Inti kandel tambaga murni, ngirangan ingetan sareng ningkatkeun tingkat konvérsi

Core upgrade is very fast

Penguat siku tahan awét

Antarbeungeutna dua kali sareng awét, sareng gaduh umur panjang.

Durable anti-breaking elbow reinforcement

Ngecas chip pinter henteu ngarugikeun mesin

Smart chip charging does not hurt the machine

Aplikasi

Lightnlng Cable (3)
Lightnlng Cable (2)
Lightnlng Cable (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.