M8 Aviator Connector Adat Keyboard Cable Custom Aviation Cable

M8 Aviator Connector Adat Keyboard Cable Custom Aviation Cable

Pedaran pondok:

1. Jenis Kelamin: Terminal Jalu & Awéwé

2. Ukuran: M8

3. Fungsi Nyambungkeun kabel / kabel

4. Laju tahan cai: IP67

Bahan Pur

Cai / Minyak / Rendah Temp – résistansi

Aman Ku Kawat Dilindung

Bahan: Kuningan

Warna: Hideung

Oriéntasi: sudut lempeng atanapi Katuhu

Pekuncén: Solder

Kopling: Kopling Threaded

Kategori: Jinis pin atanapi jinis Liang

Dipaké: Kotak lampu luar, mesin Konstruksi, Alat produksi beusi sareng Baja, alat-alat listrik, Mesin pertambangan, mesin Kapal, alat-alat Otomatis, alat-alat produksi otomatis, Pemancar Suhu, Mesin Hidrolik, Sensor, klep Éléktromagnétik, Instrumén sareng méter, Pemancar tekanan, jst .


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

5m-cabo-m8-3-pinos-4-pinos-sensor-conector-cabo-m8-plugue-prova-dm-gua-macho.jpg_Q90.jpg_.webp (1)
Jenis kelamin Awéwé pikeun lalaki
Pin 16p, 14P, 22P, 26P, 4p, 64P, 5P, 12p, 28P, 30P, 36P, 1P, 7P, 10P, 24P, 32P, 9P, 50P, 3P, 8P, 34P, 40P, 18P, 20P, 2P, 6P
Jumlah Cores pin inti khusus
Nomer modél M12 ,m8, 16
Jenis Kawat kana kawat
frékuénsi digawé frékuénsi luhur
Wengkuan aplikasi sénsor
Jinis Antarbeungeut AC / DC
Wangunna Bentukna buleud
Panjang garis 222 (mm)
Ciri-cirina tahan cai
Bahan kontak Emas kuningan dilapis
Bahan insulator nilon
Ukuranna

M8 * 1

M8 * 1 LED (awéwé)
Kontak

3

4

3

4

Dipeunteun tegangan

60V

30V

24VDC

Max ayeuna

4A

Téknis

Résistansi tahan

> = 10Ω

Suhu sakitar

-40 ° C 〜 + 150 ° C

Nyalindungan panyalindungan

IP67, IP69

Hirup mékanis

> 150 kali diselapkeun sareng ékstraksi

Bahan

Sirah tekenan

TPU (hideung, coklat); PP (bodas)

Kontak operator

PA (hideung, coklat); PP (bodas)

Cingcin segel

FPM / FKM

Kontak

Cu-Znalloy, dilapis emas

Sistem ngonci

Cu-Znalloy, nickelplate, stainless steel

Jumlah Modél M8-3P lalaki sareng awéwé
Jenis DIN
Aplikasi Kakuatan
Jenis kelamin Lalaki & Awéwé
Pin 3P
Ngaran Produk P67 kakuatan lalaki M8 3pin konektor
Dipeunteun Ayeuna 2A
Dipeunteun Tegangan 200V
Kawin 500
Panghentungan Solder
Gandeng Threaded
Kisaran suhu -55 ka +85
Jumlah Kontak 2/3/4/5/6/8
Kontak PA66
Tahan cai IP67

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan ékspor standar atanapi sakumaha sarat klien

Palabuhan

Shenzhen / Guangzhou

Kamampuhan Suplai

100000 Potongan / potongan per Minggu

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.