• M8 Aviator Connector Custom Keyboard Cable Custom Aviation Cable

    M8 Aviator Connector Adat Keyboard Cable Custom Aviation Cable

    1. Jenis Kelamin: Terminal Jalu & Awéwé

    2. Ukuran: M8

    3. Fungsi Nyambungkeun kabel / kabel

    4. Laju tahan cai: IP67

    Bahan Pur

    Cai / Minyak / Rendah Temp – résistansi

    Aman Ku Kawat Dilindung

    Bahan: Kuningan

    Warna: Hideung

    Oriéntasi: sudut lempeng atanapi Katuhu

    Pekuncén: Solder

    Kopling: Kopling Threaded

    Kategori: Jinis pin atanapi jinis Liang

    Dipaké: Kotak lampu luar, mesin Konstruksi, Alat produksi beusi sareng Baja, alat-alat listrik, Mesin pertambangan, mesin Kapal, alat-alat Otomatis, alat-alat produksi otomatis, Pemancar Suhu, Mesin Hidrolik, Sensor, klep Éléktromagnétik, Instrumén sareng méter, Pemancar tekanan, jst .