• Magnetic Cable

    Kabel magnét

    Ngaran mérek: Tl-Line

    Panyambung A: Mikro Usb

    Maksimum Ayeuna: 2.4A

    Bahan permukaan: NylonConnector

    Panyambung B: Tipe C

    Panjangna: 1M / komisi

    Warna: Beureum / komisi

    Fitur: 360 Gelar Ngurilingan Kabel Magnetik

    Logo: Narima komisi

    Orgin: Cina