• Wholesale 2.5 inch SATA hard disk adapter cable usb3 0 rpm SATA easy drive cable SSD hard disk player data cable

    Borongan 2,5 inci SATA hard disk adaptor kabel usb3 0 rpm SATA gampang drive kabel SSD hard disk pamuter data kabel

    [Ngaran produk] USB3.0 ka SATA kabel drive gampang

    [Produk alias] USB3.0 kana SATA, USB3.0 kana kabel konversi SATA, konverter USB kana SATA

    [Perkenalan produk] Kabel adaptor USB3.0 TO SATA, nganggo transmisi kecepatan tinggi USB3.0, cocog sareng antarmuka 2.0, tiasa langsung dihubungkeun sareng hard drive notebook 2,5 inci nganggo antarmuka SATA (henteu tiasa dianggo dina hard drive desktop ), supados hard drive notebook anjeun tiasa dirobih Salaku hard drive USB3.0 kecepatan tinggi, cukup pikeun nyambung kana interface USB3.0 dina aplikasi normal. Upami sababaraha hard drive konsumsi kakuatan tinggi henteu jalan, punten sambungkeun jalur suplai listrik mandiri pikeun jalan. Hayu urang ngalaman kasenangan transmisi data sacara merenah.