Produk

  • 1 Pc 1.8M Simple Guitar Accessory Male To Male Guitar Adapter Cable Stereo Male To Male Adapter Cable

    1 Pc 1.8M Gitar Sederhana aksésori Lalaki Pikeun Jalu Adaptor Guitar Adaptor Stéréo Jalu Pikeun Jalu Adaptor Kabel

    Desainna masuk akal, propésional sareng praktis, tujuanna pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman anu langkung saé. Éta tiasa dianggo dina sababaraha waktos, sapertos di bumi, pesta, pagelaran sareng seueur deui. Entong ragu nyandak éta ka imah!

  • Wholesale 2.5 inch SATA hard disk adapter cable usb3 0 rpm SATA easy drive cable SSD hard disk player data cable

    Borongan 2,5 inci SATA hard disk adaptor kabel usb3 0 rpm SATA gampang drive kabel SSD hard disk pamuter data kabel

    [Ngaran produk] USB3.0 ka SATA kabel drive gampang

    [Produk alias] USB3.0 kana SATA, USB3.0 kana kabel konversi SATA, konverter USB kana SATA

    [Perkenalan produk] Kabel adaptor USB3.0 TO SATA, nganggo transmisi kecepatan tinggi USB3.0, cocog sareng antarmuka 2.0, tiasa langsung dihubungkeun sareng hard drive notebook 2,5 inci nganggo antarmuka SATA (henteu tiasa dianggo dina hard drive desktop ), supados hard drive notebook anjeun tiasa dirobih Salaku hard drive USB3.0 kecepatan tinggi, cukup pikeun nyambung kana interface USB3.0 dina aplikasi normal. Upami sababaraha hard drive konsumsi kakuatan tinggi henteu jalan, punten sambungkeun jalur suplai listrik mandiri pikeun jalan. Hayu urang ngalaman kasenangan transmisi data sacara merenah.

  • Guitar Cable Guitar Cable Wholesale 3m 5m 10m Guitar Instrument Cabl

    Kabel Gitar Cable Gitar Grosir Grosir 3m 5m 10m Guitar Instrument Cabl

    Jenis: COAXIAL, Kabel Audio
    Ngajagaan: Henteu- Dipayungan
    Jenis Kelamin: LALAKI- Jalu
    Ngaran: 3.5mm Audio Cable
    Ngaran produk: 3,5 mm Jalu pikeun Jalu Stereo Audio Aux Cable

  • XLR Microphone Cables 25 ft 6 Packs Braided – Premium Balanced XLR Male to Female DMX MIC Cable 6feet, Black or Colorful

    Kabel Mikrofon XLR 25 ft 6 Bungkus Dikepang - XLR Seimbang Premium Lalaki ka Awéwé DMX MIC Cable 6feet, Hideung atanapi Warni

    1. Panyambungna duanana XLR jalu sareng bikang tina set kabel XLR ieu kalayan 6 warna-sapatu anu béda, gampang dibédakeun sareng dilacak.
    2. Design Desain Husus pikeun》 6 bungkus kabel XLR ieu sareng tameng ganda tina foil sareng tambaga, didesain khusus kanggo syarat aplikasi kontrol audio sareng DMX 512. 110+ OHM, 21 gauge.
    3. 《Sora Alam》 Lo-Z saimbang pangiriman Hi-Fi antara XLR lalaki sareng awéwé. Teu bising sareng rugi kanggo sora kalayan jelas pisan. Teu aya gangguan, strobing atanapi kedip-kedip pikeun lampu.
    4. 《10 Kali Langkung awet》 Tali PVC fleksibel lemes kalayan lengan baju jalinan kualitas luhur, 10 * langkung awét tibatan kabel normal, umur langkung lami tibatan kabel nilon normal. Lint sareng fluff Gratis.
    5. 《Konektor Gratis Statis》 Konektor XLR Premium tina statis gratis, kalayan dilapis pérak 3 pin, gampang dicolok, pasang sareng konci padet.
    6.FOR LIVE SOUND & Recording: XLR jalu ka kabel mikropon awéwé pikeun rékaman studio sareng live live 3 PIN CONNECTORS: Zinc alloy konektor 3-pin sareng nickeling
    7.DURABLE & FLEXIBLE: Perumahan logam pelindung sareng jaket PVC 6.0mm fleksibel
    8. TRANSMISI JELAS: konduktor Sadaya-tambaga sareng tameng spiral tambaga jero pikeun ngirangan gangguan sora
    9. DESAIN PLUG & MAIN: Gampang nganggo sistem PA, XL, sareng alat-alat sora anu cocog sareng XLR

  • AUDIO XLR Snake Cable multi-channel audio signal cable car stage lighting transmission signal line

    AUDIO XLR Snake Cable multi-kanal sinyal audio kabel tahapan sinyal transmisi tahap mobil

    Pabrik suplai langsung, jaminan kualitas mérek, unggal produk dihasilkeun
    ngaliwatan sababaraha prosés. Sadayana didamel tina tambaga bébas oksigén sareng
    solder-purity tinggi. Pangiriman sinyal anu murni dijamin.

    Audio panggung kualitas luhur. Garis sinyal multi-kanal pikeun lampu

    Panjang produk biasa: 10M-20M-30M-50M-80M (panjangna tiasa disesuaikan)

    Panyambung: standar na nyaéta XLR lalaki sareng awéwé (upami panyambungna sanés
    diperlukeun)

    Kawat: Serangkaian kawat sinyal multi-inti

    Saluran: 4/8/12/16/24/32/40 saluran sadayana spésifikasi tempat

  • TOP gold plated 6.35mm to 6.35mm TRS Audio Guitar Lead Nylon Braided Jack Instrument Cable

    TOP emas dilapis 6.35mm dugi 6.35mm TRS Audio Guitar Lead Nylon Braided Jack Instrument Cable

    Colokkeun sareng Puterkeun】 Professional Stéréo Plugs , Gold Plated Premium 6.35mm Jack 1/4 ″ TRS Cable, kabel ieu ngagaduhan desain konektor TRS 1/4 ″. Idéalna dianggo pikeun nyambungkeun alat-alat audio pro sareng DJ sapertos monitor studio, mixer, amplifier sareng alat anu sami
    Hi-Fi Sound Quality】 24k konektor berlapis emas, inti kawat pérak murni, cangkang tambaga murni anu nyayogikeun kinerja anu dipercaya sareng ngirangan leungitna sinyal
    Superb Fit】 Jalu ka aux cord lalaki tiasa dianggo sampurna pikeun sadaya alat sareng jack aux jack standar 6.35mm sareng port aux-in
    Luar Biasa Tahan】 15000+ umur hirupna tikét & jaba nilon dikurung dua kali ngajantenkeun kabel audio nambihan katahanan sareng bébas kusut
    Naon Anjeun Kéngingkeun Cable Nylon Braided 3M / 10Ft JSAUX Premium Auxiliary Audio Cable, nyandak anjeun kanikmatan musik anu luar biasa.

  • Lightnlng Cable

    Kabel Lightnlng

    Ngaran mérek: Tl-line

    Sertifikasi: CE

    Panyambung: Kilat

    Maksimum Ayeuna: 3A

    Asalna: CN (Asal): Cina

    Pakét: Poli / komisi

    Fitur: MFi Certified

    Panjangna: 1m / 2m / komisi

    Warna: Beureum / komisi

    Aplikasi: Kanggo Iphone

  • Computer Desktop Laptop Data Cable usb Extension Cable
  • USB 2.0 Printer Cable A Male to B Male Printer USB Cable

    Kabel Printer USB 2.0 A Jalu ka B Jalu Printer Kabel USB

    Laju nyetak gancang
    2.0-speed tinggi
    transmisi USB2.07D
    garis cetak
    Inti tambaga
    lapisan ganda
    taméng
    dicocogkeun
    ringe magnét
    nyolok sareng muter

    Spésifikasi: USB 2.0 Type A to Type B Port, 30AWG * 4C Bared Copper + Al + Shielding Braids, OD3.5, Ngecas sareng data singkronisasi, tipe Moulding, Panjang = 1m, 3.3ft, Jaket PVC Hideung. Ngagunakeun desain cangkang EMI taméng.

    Pamakean: Ngadukung sadaya Alat nganggo port USB 2.0 Type B, sayogi pikeun printer, scanner, modem, hub, kaméra, komputer jsb.

    OEM / ODM sayogi. Logo sidik Katampi.

  • USB 2.0 A Male to B Male Cable Black

    USB 2.0 A Jalu ka B Jalu Kabel Hideung

    USB 2.0 kabel Certified kecepatan luhur

    Pin konektor dilapis emas

    Panjangna: 6 inci

    Cocog sareng alat USB 2.0 sareng USB 1.0

    Ketik A kana colokan B (nyambungkeun alat kana komputer)

    Ngarojong transfer data langkung gancang dugi ka 480 Mbps

    Tungtung cetakan Precision nyadiakeun relief galur alus teuing

  • Polyester and aluminum alloy Type C Cable 60W

    Poliéster sareng aloi aluminium Tipe C Cable 60W

    Ukuran Packing: 17.78 * 12.7 * 2.79cm

    Panjang produk: 91,44 cm

    Warna Produk: Hideung / Komisi

    Bahan: Poliéster sareng alloy aluminium

    Pabrikan: TL-Line

    Kakuatan sareng arus: 60W - 3A

    Produk Beurat: 204g

    Laju mindahkeun: 480Mbp / S

  • Magnetic Cable

    Kabel magnét

    Ngaran mérek: Tl-Line

    Panyambung A: Mikro Usb

    Maksimum Ayeuna: 2.4A

    Bahan permukaan: NylonConnector

    Panyambung B: Tipe C

    Panjangna: 1M / komisi

    Warna: Beureum / komisi

    Fitur: 360 Gelar Ngurilingan Kabel Magnetik

    Logo: Narima komisi

    Orgin: Cina

123 Teras> >> Halaman 1/3