• Db 9 Rs 232 Rs 232 Cable  DB 9 RS 232 TO DB 26 Cable

    Db 9 Rs 232 Rs 232 Kabel DB 9 RS 232 KA DB 26 Kabel

    1. Pabrikan abah kawat propésional pikeun otomotif, alat bumi, Éléktronik, kontrol industri, Peralatan Kaamanan, USB, médis sareng sajabina.

    2. Pabrik kami ngamimitian produksi ti 2006 taun kalayan 13 taun pangalaman produksi dina perdagangan ieu.

    3.We nampi desain ODM / OEM, ngabagéakeun kabel anu disaluyukeun ogé, iraha waé anjeun gaduh paménta, kami bakal ngawalon anjeun gancang sareng ngadugikeun harga anu pangsaéna pikeun kami.