Poliéster sareng aloi aluminium Tipe C Cable 60W

Poliéster sareng aloi aluminium Tipe C Cable 60W

Pedaran pondok:

Ukuran Packing: 17.78 * 12.7 * 2.79cm

Panjang produk: 91,44 cm

Warna Produk: Hideung / Komisi

Bahan: Poliéster sareng alloy aluminium

Pabrikan: TL-Line

Kakuatan sareng arus: 60W - 3A

Produk Beurat: 204g

Laju mindahkeun: 480Mbp / S


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Spésifikasi: 91.44 cm kabel USB Type-C, dikancing USB-C kana carjer USB-A

Desain: Desain anu dibalikkeun ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun alat ku cara anu leres unggal waktos. Merenah pisan, bahkan di tempat anu poék

Bahan: Dijieunna tina jaket anyaman poliéster sareng paduan aluminium. Henteu aya ruksakna atanapi parobihan kinerja. Langkung fleksibel, langkung awét sareng kuat.

Mindahkeun Data Gancang atanapi Ngecas: Mindahkeun data-gancang kana sadaya alat USB C anjeun sareng mindahkeun data. Langkung gancang sareng ngahémat langkung waktos.

Kecepatan pangiriman data: 480Mbp / s

MAX-SPEED CHARGING Pangisian daya teu tiasa dikalahkan sareng kinerja mindahkeun data.

5X LEUWIH LEUWIH TEUING dipercaya-Strukture , Panjang umur layan , antar muka tiasa dibengkokkeun tanpa pegatna 5000 + Kabuktosan langkung kuat tibatan kabel anu sanés.

Aman sareng dipercaya-Premium dukungan inti tambaga aman, langkung awét tibatan Kabel TPE biasa

KOMPATIBITAS lega- Rupa-rupa adaptasi, cocog pikeun kaseueuran produk dina pasaran, Ngidinan anjeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong.

Desain khusus ogé nampi upami anjeun ngagaduhan sarat.

Sateuacan urang rangkep, urang bakal gaduh tim pamariksaan kualitas profesional pikeun mariksa kualitasna kanggo anjeun, sareng produk anu henteu minuhan sarat bakal ditolak.
Upami anjeun nampi barang kalayan produk anu rusak, anjeun tiasa ngawartosan kami pikeun nyayogikeun anjeun jasa pangbalikan sareng bursa.

Salaku pabrik OEM, urang tiasa nyayogikeun anjeun jasa khusus pikeun propésional, kalebet Logo, warna, antar muka, bahan, sareng kualitas kawat anu béda, pikeun ngabantosan anjeun ngawangun mérek nyalira sareng ngarobih harga pikeun jinis konsumén anu béda-béda.

Anjeun tiasa nunjuk propaider ladén logistik pikeun nganteurkeun barang ka kami, sareng kami bakal masihan anjeun nomer logistik saatos kami ngirimkeun barang

Upami anjeun ngagaduhan sarat atanapi keraguan, Punten kersa ngawartosan Kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngajantenkeunana, Éta tiasa ngaapresiasi Upami urang tiasa ngajantenkeun hubungan bisnis.

Témbok Kabel Nyata

25cm

Kabel Tambahan Pikeun Bank Daya

Extra Cable For Power Bank
1M Length

1M Panjang

pikeun Muatan Harian

2M

Ngecas merenah

2M

Ngecas Max-speed

Ngecas teu aya watesna sareng data-transfer pertormance.

Max-speed Charging

Kasaluyuan lega

Rupa-rupa adaptasi, formnost anu cocog pikeun produk di pasar, ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong

Wide Compatibility

Aman Sareng dipercaya

Pangrojong inti tambaga premium aman, langkung awét tibatan kabel TPE anu réqular.

Safe And Reliable

5X Langkung awét

Struktur anu dipercaya, umur panjang ngawula, panganteur tiasa dibengkokkeun tanpa pegat.
5000 +
Kabuktian langkung kuat tibatan kabel anu sanés

5X More Durable

Aplikasi

Magnetic Cable (3)
Lightnlng Cable (2)
Magnetic Cable (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.