Kabel C Type

  • Polyester and aluminum alloy Type C Cable 60W

    Poliéster sareng aloi aluminium Tipe C Cable 60W

    Ukuran Packing: 17.78 * 12.7 * 2.79cm

    Panjang produk: 91,44 cm

    Warna Produk: Hideung / Komisi

    Bahan: Poliéster sareng alloy aluminium

    Pabrikan: TL-Line

    Kakuatan sareng arus: 60W - 3A

    Produk Beurat: 204g

    Laju mindahkeun: 480Mbp / S

  • Magnetic Cable

    Kabel magnét

    Ngaran mérek: Tl-Line

    Panyambung A: Mikro Usb

    Maksimum Ayeuna: 2.4A

    Bahan permukaan: NylonConnector

    Panyambung B: Tipe C

    Panjangna: 1M / komisi

    Warna: Beureum / komisi

    Fitur: 360 Gelar Ngurilingan Kabel Magnetik

    Logo: Narima komisi

    Orgin: Cina