Kabel USB

  • Lightnlng Cable

    Kabel Lightnlng

    Ngaran mérek: Tl-line

    Sertifikasi: CE

    Panyambung: Kilat

    Maksimum Ayeuna: 3A

    Asalna: CN (Asal): Cina

    Pakét: Poli / komisi

    Fitur: MFi Certified

    Panjangna: 1m / 2m / komisi

    Warna: Beureum / komisi

    Aplikasi: Kanggo Iphone

  • Computer Desktop Laptop Data Cable usb Extension Cable
  • USB 2.0 Printer Cable A Male to B Male Printer USB Cable

    Kabel Printer USB 2.0 A Jalu ka B Jalu Printer Kabel USB

    Laju nyetak gancang
    2.0-speed tinggi
    transmisi USB2.07D
    garis cetak
    Inti tambaga
    lapisan ganda
    taméng
    dicocogkeun
    ringe magnét
    nyolok sareng muter

    Spésifikasi: USB 2.0 Type A to Type B Port, 30AWG * 4C Bared Copper + Al + Shielding Braids, OD3.5, Ngecas sareng data singkronisasi, tipe Moulding, Panjang = 1m, 3.3ft, Jaket PVC Hideung. Ngagunakeun desain cangkang EMI taméng.

    Pamakean: Ngadukung sadaya Alat nganggo port USB 2.0 Type B, sayogi pikeun printer, scanner, modem, hub, kaméra, komputer jsb.

    OEM / ODM sayogi. Logo sidik Katampi.

  • USB 2.0 A Male to B Male Cable Black

    USB 2.0 A Jalu ka B Jalu Kabel Hideung

    USB 2.0 kabel Certified kecepatan luhur

    Pin konektor dilapis emas

    Panjangna: 6 inci

    Cocog sareng alat USB 2.0 sareng USB 1.0

    Ketik A kana colokan B (nyambungkeun alat kana komputer)

    Ngarojong transfer data langkung gancang dugi ka 480 Mbps

    Tungtung cetakan Precision nyadiakeun relief galur alus teuing