• 1.8m 15m 1080P Male to Male Female 15 Pin VGA To VGA Cable

    1.8m 15m 1080P Jalu ka Jalu Awéwé 15 Pin VGA Ka Kabel VGA

    Screw-in kabel VGA kalayan input jalu 15-pin sareng output

    Ngarojong resolusi dina 800 × 600 (SVGA), 1024 × 768 (XGA), 1600 × 1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920 × 1200 (WUXGA), sareng kanggo monitor LCD sareng LED résolusi tinggi

    Ari VGA dirékayasa kalayan konektor relief galur anu dibentuk pikeun daya tahan, tatangkalan cekelan pikeun gampang dicolokkeun sareng dicabut, sareng sekrup anu dikencét ku ramo pikeun sambungan anu aman

    Panyambung emas-dilapis; 100% konduktor tambaga bulistir

    Tautan komputer anu dilengkepan VGA kana tampilan naon waé kalayan port VGA 15-pin