• AUDIO XLR Snake Cable multi-channel audio signal cable car stage lighting transmission signal line

    AUDIO XLR Snake Cable multi-kanal sinyal audio kabel tahapan sinyal transmisi tahap mobil

    Pabrik suplai langsung, jaminan kualitas mérek, unggal produk dihasilkeun
    ngaliwatan sababaraha prosés. Sadayana didamel tina tambaga bébas oksigén sareng
    solder-purity tinggi. Pangiriman sinyal anu murni dijamin.

    Audio panggung kualitas luhur. Garis sinyal multi-kanal pikeun lampu

    Panjang produk biasa: 10M-20M-30M-50M-80M (panjangna tiasa disesuaikan)

    Panyambung: standar na nyaéta XLR lalaki sareng awéwé (upami panyambungna sanés
    diperlukeun)

    Kawat: Serangkaian kawat sinyal multi-inti

    Saluran: 4/8/12/16/24/32/40 saluran sadayana spésifikasi tempat